Kortingscode(s) voor Alamy

Info over Alamy

Alamy logo

Alamy is 's werelds meest diverse stockfoto bibliotheek met bijna 200 miljoen creatieve en redactionele stockfoto's, vectoren, 360-gradenafbeeldingen en video's van individuele fotografen, fotobureaus en archieven. Het wereldwijde bijdragersbestand levert dagelijks meer dan 100.000 nieuwe afbeeldingen aan het online platform van het bedrijf.

Alamy, opgericht in 1999, is gebouwd op een visie om de wereld van het kopen en verkopen van foto's te veranderen. Het bedrijf heeft met succes technische expertise, geweldige klantenservice, sterke relaties met fotografen en een krachtig merkverhaal ontwikkeld om een ​​aantrekkelijk voorstel te doen aan de kopers van foto's over de hele wereld.

De bibliotheek biedt creatieve en redactionele stockfotografie afkomstig van een netwerk van meer dan 100.000 fotografen en 650 fotoagentschappen en archieven. Haar klanten strekken zich uit over de hele wereld en omvatten de sectoren uitgeverij, reclame, design, het bedrijfsleven en omroep.

Alamy's hoofdkantoor is gevestigd in Oxfordshire, Verenigd Koninkrijk. Het heeft kantoren in de Verenigde Staten en India, evenals een team in Australië.

Meer over Alamy