Kortingscode(s) voor Aimé Te Studio

Delen

Info over Aimé Te Studio

Aimé Te Studio logo

Aimetestudio - Home & Garden / Furniture / Design

Designmeubels in verschillende kleuren en maten.
We selecteren en beheren onze producten zorgvuldig. Onze natuurlijke en luxe producten zijn er in een breed scala aan kleuren en maten, dus u kunt er zeker van zijn dat we altijd het juiste product voor uw huis hebben.

Sinds de oudheid wordt marmer gebruikt om paleizen, kerken, sculpturen en pleinen te bouwen en te versieren. Van de tempels op de Akropolis en de sculpturen van Michelangelo tot de Taj Mahal in India en de Sacré-Cœur in Parijs… eeuwen later zijn ze net zo sterk en majestueus. Marmer is een zeer sterk natuurproduct met een luxe uitstraling en een mooie, bijna transparante lichtinval.

Marmer winnen is een zware klus, maar het moeilijkste en meest indrukwekkende werk wordt door Moeder Aarde zelf gedaan. Door constante verschuivingen in de aardkorst verandert kalksteen geleidelijk in marmer. Elk patroon is organisch gevormd, waardoor het helemaal uniek is: op maat gemaakt door Moeder Aarde. De betoverende dans van sieraderen, de verleidelijke kleurnuances en de karakteristieke kristalstructuur maken van deze natuursteen een ultiem luxeproduct.

Meer over Aimé Te Studio