Kortingscode(s) voor Agoda

Info over Agoda

Agoda logo

Word lid van het Affiliate-programma van Agoda.com!

Agoda is een van de snelstgroeiende platforms voor het online boeken van hotels ter wereld. Het systeem omvat meer dan 100.000 hotels en biedt diensten in 38 talen. De bekroonde Agoda.com-website combineert snelheid, gebruiksgemak en technologie van wereldklasse.
De managers van het bedrijf onderhouden nauwe relaties met agoda-partnerhotels over de hele wereld en creëren speciale promoties en marketingprogramma's, waardoor agoda.com de beste deals op internet kan aanbieden. Dit concurrentievoordeel wordt ondersteund door de beste prijsgarantie.
We bieden onze gebruikers een breed scala aan hotels en streven er altijd naar om de meest concurrerende tarieven te bieden.

Voordelen van Agoda.com

De commissietarieven voor online hotelboekingen behoren tot de hoogste die op internet beschikbaar zijn. Het Agoda Affiliate-programma is het toonaangevende hotelprogramma voor hotels met een solide reputatie, hoge conversiepercentages en hoge commissietarieven.

Ons programma combineert de beste tools in zijn klasse, de beste prijzen en bewezen vermogen om verkeer om te zetten. Alle functies van ons partnerprogramma, van ondersteuning voor meerdere valuta's tot meertalige ondersteuning, zijn ontworpen om u de beste tools voor het genereren van inkomsten te bieden.

Agoda.com heeft een sterke reputatie als platform voor hotels in grote steden in Azië, Afrika, het Midden-Oosten, Europa en Amerika.

De gemiddelde boekingskosten zijn meer dan $ 200!

Kenmerken van vergoedingen in het kader van het aangesloten programma:

Agoda is een verzamelaar van een groot aantal verschillende hotels over de hele wereld en staat klaar om royaal beloningen te delen met zijn partners en een deel van zijn marge weg te geven.

Partnervergoeding - 6% van het totale boekingsbedrag (exclusief belastingen, indien van toepassing, inbegrepen in het boekingsbedrag).

Word lid van het Agoda-partnerprogramma en ervaar de voordelen van samenwerking met een van de grootste online boekingssystemen!

Meer over Agoda