Kortingscode(s) voor Adorama

Delen

Info over Adorama

Adorama logo

Adorama is en is al meer dan 40 jaar een van 's werelds grootste en meest gerenommeerde retailers in de categorie consumentenelektronica. Met meer dan 250.000+ producten in onze catalogus en miljoenen tevreden klanten zijn uw voordelen onbeperkt.

Adorama is 's werelds enige full-service bestemming voor foto, video en elektronica. Het bedrijf biedt de beste selectie en prijzen voor professionele fotografie- en videoapparatuur, pro-audio en consumentenelektronica zoals thuisbioscopen, mobiel computergebruik, thuiskantoorapparatuur en meer.

Het uitgebreide productaanbod van Adorama bevat home entertainment, mobiel computergebruik en professionele video en audio, terwijl de diensten een intern fotolab, AdoramaPix, verhuur van professionele apparatuur bij Adorama Rental Company en het bekroonde Adorama Learning Center, dat gratis onderwijs biedt, bevatten. Voor fotografen in videokanalen zoals de populaire AdoramaTV.

Adorama wordt door Consumer Reports vermeld als een van de vijf beste elektronicawinkels, 'Best of the Web' door Forbes.com, Internet Retailers Top 100, en is de officiële elektronicawinkel van de NY Giants. Ook al zijn de prijzen laag, het bedrijf is trots op hun service. Elk apparaat wordt voor aflevering zorgvuldig geïnspecteerd en de deskundige experts laten u graag zien hoe u het moet gebruiken.

Meer over Adorama