Info over Ador

Ador logo

ADOR.com is een professionele online boetiek voor modekleding. Op AODR.com vindt u duizenden producten die tegen ongelooflijke prijzen worden aangeboden. Een snelle blik op onze site zal ons enorme assortiment eersteklas goederen, modekleding, enz. onthullen, maar wie is Ador?

Ons verhaal
ADOR.com is een wereldwijde online boetiek die toonaangevend is in de verkoop van modekleding. Vanaf het moment dat we ADOR.com hebben opgericht, was het onze visie om mensen wereldwijd in staat te stellen online te kopen en verkopen. Wie je ook bent en waar je ook bent, ADOR biedt iedereen dezelfde prijs. Of u nu een detailhandelaar bent of een klant die op zoek is naar de nieuwste producten, ADOR.com biedt een razendsnelle service en fantastische prijzen. We bedienen klanten uit vrijwel elk land ter wereld en ons doel is om iedereen wereldwijd te kunnen bedienen. Maar onze visie zal niet veranderen.

Onze beloften
We beloven om alleen de beste consumptiegoederen te kopen en de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen. Stroomlijn het koop- en betalingsproces en maak het zo gemakkelijk mogelijk. Lever snel en nauwkeurig goederen aan onze klanten over de hele wereld. Beantwoord de vragen van de klant binnen één werkdag, behalve op feestdagen en in het weekend.

Meer over Ador