Kortingscode(s) voor 50five.nl

Delen

Info over 50five.nl

50five.nl logo

50five wil mensen inspireren hoe zij hun huis en leven comfortabeler kunnen maken. Een belangrijk aspect hierbij is smart home. Smart home bestaat uit producten als slimme thermostaten en Slimme verlichting. De doelgroepen zijn gepersonifieerd aan de hand van ‘life changing moments’, voorbeelden zijn jonge koppels die voor het eerst een huis kopen, een eerste baby krijgen, maar ook gepensioneerden die meer tijd te besteden hebben om hun huis en leven comfortabeler te maken.

Wat 50five uniek maakt is de expertise en support die zij leveren. Klanten kunnen kosteloos, via telefoon of email, gebruik maken van de installatie helpdesk. Deze bestaat uit experts die klanten door het installatieproces kunnen leiden. Alle producten zijn getest door 50five experts alvorens deze worden verkocht. 50five heeft de ambitie om de smart home expert te worden. Door strategische inkoop kunnen er aantrekkelijke vergoedingen worden geboden aan publishers.

USP's
o 55 dagen uitproberen;
o Gratis retourneren ;
o Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf € 20,-. Verzending voor bestellingen met een orderwaarde onder dit bedrag kost € 2,95;
o Voor 12.00 besteld, vandaag in huis! (Same Day Delivery);
o Voor 22:00 uur besteld, volgende werkdag in huis.

Bij 50five geloven we dat de toekomst ligt in domotica en smart home. Maar wat is een smart home eigenlijk? Een smart home is een huis waarin één of meer apparaten die met internet verbonden zijn en die je met een app kan bedienen. Neem bijvoorbeeld slimme lampen, slimme speakers of slimme IP-camera. Je bestuurt ze allemaal vanaf je smartphone, tablet of je gebruikt je stem in combinatie met Google Assistant, Alexa of Siri.

Daarnaast willen we je niet alleen helpen aan het smart home product waar jij naar op zoek bent. We gaan verder dan dat! Dat doen we met deskundig advies, uitstekende service en de mogelijkheid om je product te laten installeren door een expert. 50five is jouw one-stop-shop voor alles wat met smart home te maken heeft!

We bieden een breed scala slimme producten, veel merken en op veel gebieden: ontdek de beste verwarming met Netatmo of Honeywell, de nieuwste trends in intelligente verlichting met Philips Hue, beveilig je huis met Google Nest, laat stofzuigen over aan Neato robotstofzuigers en stream je favoriete muziek met Sonos.

Onze medewerkers zijn experts op hun vakgebied en onze klantenservice is geen uitzondering. Hun deskundige en persoonlijke advies helpt je bij het maken van de juiste keuzes en hun technische kennis helpt je om eventuele problemen op te lossen.

De meeste van onze slimme producten zijn eenvoudig te installeren. Je kunt het zelf doen, maar we bieden ook producten die meer technische kennis vereisen. Om die reden hebben we een uitgebreid netwerk van professionele installateurs in het hele land gebouwd. We helpen je graag bij het installeren van jouw slimme oplossing.

Meer over 50five.nl