Kortingscode(s) voor 4activekidz.nl

Delen

Info over 4activekidz.nl

4activekidz.nl logo

4ActiveKidz is dé online shop met sportieve kleding voor actieve kids. Met een fraai assortiment van kwalitatieve en bijzondere merken spelen en sporten kinderen van 2 t/m 16 jaar het hele jaar heerlijk buiten. 4ActiveKidz biedt kleding en accessoires voor outdoor, wintersport, zwemmen, zeilen en fietsen. Met een persoonlijke noot en kleine verrassing levert 4ActiveKidz direct vanuit voorraad bestellingen binnen twee werkdagen.

• Vanaf € 75,- gratis verzending. Onder € 75,- zijn verzendkosten € 3,95;
• Gratis retourneren;
• Score beoordelingen: 9.1;
• Aangesloten bij Webshop Keurmerk.
4ActiveKidz.nl is dé online winkel voor kwalitatieve, comfortabele producten op het gebied van outdoor & sport die specifiek voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 16 jaar ontwikkeld zijn. We richten ons hierbij, naast outdoor, met name op wintersport, zwemmen, zeilen en fietsen. Bij 4ActiveKidz vind je een ruim assortiment van producten met een bijzondere uitstraling die mooi bij elkaar aansluiten én waarbij draagcomfort en veiligheid voorop staan.

Kwaliteit speelt bij 4ActiveKidz een belangrijke rol. Dit uit zich in de merken en dus ook de producten die wij in ons assortiment hebben, maar ook in onze dienstverlening. We besteden met alle plezier veel zorg en aandacht aan een optimale bezorging en de communicatie die daarbij van belang is.

4ActiveKidz is in de zomer van 2011 opgericht door Astrid Peters (1971). Als trotse moeder van twee actieve zoontjes van 7 en 9 jaar is zij continu op zoek naar mooie, kwalitatieve en onderscheidende producten voor haar jongens. Al langere tijd wilde ze als zelfstandig ondernemer aan de slag. Toen ze in 2011 een maand in Oostenrijk met haar gezin ging skiën ontdekte ze in de vele sportzaken de diversiteit aan buitenkleding voor kinderen. Als enthousiaste zeiler en skiër viel de puzzel in elkaar toen ze ontdekte dat er nauwelijks (online) winkels zijn die zich specifiek richten op goede producten voor kinderen op het gebied van outdoor en de genoemde sporten.

Meer over 4activekidz.nl