Zelfstroom

Helaas geen korting(en) gevonden.

Info over Zelfstroom

Zelfstroom is de eerste leverancier van Nederland die particulieren helpt om zelf stroom op te wekken door gebruik te maken van zonnepanelen en die de aanvullende energie tegen kostprijs levert. Zelfstroom laat zien dat duurzaam en zelfvoorzienend zijn heel makkelijk, goedkoop en wél flexibel is. Dat doel staat voorop.

Samen zorgen voor een duurzamere wereld. Gewoon omdat het kan. Zonder dat consumenten daar meer voor hoeven betalen. Zelfstroom is een speler in de markt van energie die het anders doet. We maken het makkelijk, we geven flexibiliteit en consumenten kunnen tot wel 65% besparen op maandelijkse kosten. Zó maken wíj, samen, de wereld duurzaam.

Zelfstroom biedt uiteraard vernieuwende mogelijkheden in de markt van energie. Het is de eerste die het huren van zonnepanelen mogelijk maakt. Dus hoeft de consument niet vooraf een hoge investering te doen. Daarnaast is Zelfstroom de eerste en enige leverancier in de markt die energie en gas tegen kostprijs levert, en aan deze service niets hoeft te verdienen; dus ook geen addertjes onder het gras- zoals hoog vastrecht, of hogere kosten na 1 jaar. Zelfstroom levert de beste design zonnepanelen, vakkundig gemonteerd. Een alles-in-een- energierekening is mogelijk. En flexibiliteit: een verhuisservice, inruilmogelijkheden van je panelen.

Overzicht voordelen Zelfstroom.
Zelfstroom biedt particulieren de volgende voordelen:

1. Design zonnepanelen
We werken alleen met zwarte designpanelen. De beste en gewoon de mooiste.

2. Voordelig huren
Wel de lusten, niet de lasten. De huurprijs betaal je met je besparing. En je houdt netto geld over!

3. Groene stroom & gas tegen kostprijs
Gas en groene stroom leveren wij, als service, tegen kostprijs. Goedkoper kan niet!

4. Vakkundig op maat gemonteerd
Onze monteurs hebben al duizenden systemen geplaatst. Dit vertaald zich in kwaliteit voor jou.

5. 10 jaar gegarandeerde opbrengst
Uniek in Nederland! Een gegarandeerde stroom opbrengst van jouw panelen. Alleen bij Zelfstroom.

6. Handige verhuis- & upgradeservice
Verhuizen? De panelen verhuizen we met je mee! Ook tussentijds overstappen op de nieuwste panelen is mogelijk. Zo heb je altijd het beste systeem.

7. Alles in één lagere energierekening
Zo heb je één handig overzicht, direct een lager voorschot en zie je meteen wat je bespaart.