Yarden

Helaas geen korting(en) gevonden.

Info over Yarden

Yarden (http://www.yarden.nl) is een vereniging die alles rondom het afscheid aanbiedt. Van uitvaartverzekering en uitvaartverzorging tot voorlichting over afscheid. Yarden is in 2001 ontstaan uit een fusie tussen AVVL en NUVA en heeft daarmee al bijna 100 jaar ervaring.

De ervaring van Yarden leert dat een betekenisvolle manier van afscheid nemen (http://www.yarden.nl/uitvaart-regelen) helpt bij het rouwproces. Daarom ondersteunt en inspireert Yarden nabestaanden bij het organiseren van een begrafenis of crematie. En Yarden maakt het afscheid betaalbaar door het aanbieden van uitvaartverzekeringen (http://www.yarden.nl/uitvaartverzekering) met een uiterst lage premie.

Yarden wil de afscheidsspecialist van Nederland zijn. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere klant. Voor, tijdens en na het afscheid. Elke individuele uitvaartwens is daarbij het uitgangspunt.


Onze uitvaartverzekering.

- Aantrekkelijke premie.
- Keuzevrijheid in de hoogte van het verzekerd bedrag, uitvaartdiensten en uitvaartondernemer.
- Geen ingewikkelde gezondheidsvragen.
- Heldere en transparante voorwaarden.
- Beschikt over het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.
- Onze klanten beoordelen Yarden zorg met een 8.9!

Voor verdere informatie verwijzen wij u naar onderstaande links:

http://www.daisycon.com/pdf/Consumentenfolder_YUM_BR1188JAN14.pdf

http://www.daisycon.com/pdf/Productspecificatie_YUM_FO1553NOV14.pdf

http://www.daisycon.com/pdf/Productwijzer_YUM_online_FO1554JAN15.pdfInhoudelijk aspecten.

- Iedere uiting moet inhoudelijk correct en duidelijk zijn.
- Een uiting mag niet misleidend zijn.
- Een uiting mag niet onevenwichtig zijn.


Keuring.

De keuring tijd bedraagt 60 dagen. Tijdens de keuring wordt er naar de volgende zaken gekeken:

- Er wordt één Sale per huishouden goedgekeurd.
- Er wordt ontdubbeld op Netwerk. (er wordt hierbij gekeken naar last Cookie Counts)
- Is de polis beëindigd binnen 30 dagen (wettelijke opzegtermijn) of is de polis geroyeerd, dan zal er geen vergoeding plaats vinden.
- Komt er post retour en er kan geen contact met de klant gemaakt/opgenomen worden (omdat de contact gegevens niet kloppen), dan zal er geen vergoeding plaats vinden.
- Is de eerste premie niet betaald of wordt deze gestorneerd, dan zal er geen vergoeding plaats vinden.


Keywordbuying.

- Het is niet toegestaan in te kopen op merknaam, combinaties en of varianten hiervan.
- Het is niet toegestaan om bezoek in te kopen via Admarket/Marktplaats.
- Het gebruik van de merknamen van Yarden, haar concurrenten, of misspellingen daarvan is niet toegestaan in zowel domeinnamen als keywords. Sales welke op deze manier van adverteren worden behaald zullen worden afgekeurd.


Klachten.

- Yarden kan op ieder moment de samenwerking beëindigen naar aanleiding van signalen uit de markt, zoals klachten van consumenten, marktpartijen of toezichthouders.


Nieuwsbrieven/mailingen:

- Alle uitingen dienen te worden overlegd met onlinesales@yarden.nl. Publishers dienen enkel gebruikt te maken van de door Yarden aangeleverde materialen.
- Publishers met een eigen aangeleverd creatief ontwerp dienen dit altijd voor te leggen aan het netwerk (het netwerk bespreekt dit met Yarden).
- Mailings dienen in overleg met het netwerk ingepland te worden.
- De Publisher doet zich nooit voor als Adverteerder. De naam van Yarden mag niet gebruikt worden in de afzender bij e-mails.
- Enkel mail die verstuurd wordt door een Publisher heeft een afmeldlink.
- Als een mailer een mailing verstuurd zonder het akkoord van Yarden, dan zullen de daar uit volgende conversies niet vergoed worden.
- Yarden accepteert geen nieuwe aanmeldingen van couponcode of kortingssites. Reeds aangemelde sites behouden het recht om hun activiteiten ongewijzigd voort te zetten.
- Cashback is niet toegestaan.Uitgesloten onderwerpen:

- Geen sexgerelateerde websites.
- Geen overlijden gerelateerde websites.
- Geen kansspel gerelateerde websites.
- Incentives worden niet door Yarden toegekend. Het is niet toegestaan incentives specifiek aan het Yarden programma toe te kennen.


Voorafgaande goedkeuring:

- Publishers mogen alleen gebruik maken van de door Yarden aangeleverde en/of goedgekeurde uitingen voor het betreffende kanaal.
- Wanneer een Publisher een niet door Yarden aangeleverde uiting wil gebruiken,
dan moeten zij deze vooraf ter goedkeuring voorleggen aan Yarden. Pas na goedkeuring door Yarden (afdeling Compliance) mag de uiting gebruikt worden.


Wetgeving en gedragscodes:

- Publishers moeten zich houden aan de Nederlandse wet, waaronder het spamverbod.
- Publishers moeten zich houden aan de toepasselijke DDMA gedragscodes, waaronder de Code Reclame via Email, ook als zij geen lid zijn van de DDMA.
- Bij een e-mail uiting (bijv. een nieuwsbrief) moet de Publisher altijd een goed werkende opt-out (afmeld) mogelijkheid aanbieden.

Yarden werkt met Google Tag Manager