Kortingscode(s) voor WOZ Consultants

Info over WOZ Consultants

WOZ-Consultants is gespecialiseerd in het gratis verlagen van WOZ-waarden van woningen en bedrijven. Inmiddels meer dan 100.000 WOZ-waarden door heel Nederland met succes verlaagd.

Door de unieke dienstverlening ontvangt onze klant het door WOZ-Consultants gerealiseerde belastingvoordeel. De kosten van de bezwaar- of beroeprocedure worden via een wettelijke regeling door de gemeente aan WOZ-Consultants voldaan. De dienstverlening is daardoor voor een particulier geheel gratis. Ondernemers betalen voor de dienstverlening een succes fee van 25% van het gerealiseerde belastingvoordeel.

Jouw bezoeker ontvangt in de maanden februari en maart de zogenaamde WOZ-beschikking met daarop de WOZ-waarde(n) van zijn/haar woning of bedrijfspand. De aanslag gemeentelijke belastingen is grotendeels gebaseerd op de WOZ-waarde. Het aan de de gemeente te betalen bedrag OZB (onroerendezaak belasting) is erg hoog en neemt de laatste jaren fors toe. Een lagere WOZ-waarde zorgt niet alleen voor een lagere aanslag gemeentelijke belastingen meer geeft ook een voordeel in de inkomstenbelasting. Een gemiddelde particulier kan bij een succesvol WOZ-bezwaar al snel ruim € 250,- per jaar besparen.

Voordelen van WOZ-Consultants
- Landelijke dekking
- Gratis voor particulieren
- No cure, no pay voor ondernemers
- Gratis taxatierapport inbegrepen
- 85% succesvol
- Klantbeoordeling van 8,5 op basis van 600 reviews.

Afkeur redenen:
- Foutieve gegevens
- Ontbreken van machtiging
- Niet tekenbevoegd
- Non haalbaar bezwaar