Kortingscode(s) voor Waardevolle Mening (NL)

Info over Waardevolle Mening (NL)

Waardevolle Mening, onderdeel van Research Now, is een toonaangevende online gemeenschap die de deelnemers beloont voor deelname aan marktonderzoek in de vorm van enquêtes en producten testen. Deelnemers hebben de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de toekomst van verschillende industrieën en de ontwikkeling van nieuwe producten. Waardevolle Mening bestaat uit een selecte groep mensen met diverse specialisaties die ernaar streven de perceptie van hun bedrijfstak te verbeteren en de ontwikkeling van consumptiegoederen en diensten te bevorderen. Met iedere enquête wordt tegoed opgebouwd wat kan worden ingewisseld voor cadeaubonnen van topmerken als bol.com, Nationale Entertainment Card en nog veel meer.

Doelgroep:
Nederlanders, 18+

Beschrijving lead:
Voornaam, Achternaam, e-mailadres, Leeftijd, Functie, Adres, akkoord met de algemene voorwaarden & een DOI validatie/bevestiging.

Afkeur van een lead:
Een lead wordt afgekeurd op incorrecte gegevens of als de deelnemer zichzelf direct heeft uitgeschreven na inschrijving

Restricties campagne:
- Stuur een mail naar surveys@daisycon.com voor toestemming en budgetreservering.
- Instagram publishers niet toegestaan
- Overige social media publishers dienen vooraf schriftelijk toestemming te vragen via surveys@daisycon.com alvorens ze gaan promoten

Let op: wanneer de campagne zijn maandelijkse limiet heeft overschreden kan de campagne per direct offline worden gezet.
Let op: Deze campagne staat alleen Nederlandse deelnemers toe. Voor andere landen zijn specifieke andere Research Now campagnes in ons netwerk.