Vriendin Proefabbonnement

Helaas geen korting(en) gevonden.

Info over Vriendin Proefabbonnement

Uitgeverij Audax Publishing is gespecialiseerd in het bereiken van vrouwen. Met bekende titels als Vriendin, Weekend, Party, Mijn Geheim, Sant├ę, Glossy en Royalty worden wekelijks bijna 2 miljoen Nederlandse vrouwen bereikt.

Vriendin is een eigentijds vrouwenweekblad waarbij overeenkomsten tussen vrouwen en gedeelde emoties van vrouwen centraal staan. Elke week presenteert Vriendin een scala aan emoties door te schrijven over het dagelijks leven van vrouwen. De toon is opgewekt zonder oppervlakkig te zijn. Vriendin brengt lezeressen samen door de persoonlijke verhalen die men via Vriendin kan delen.

Lezeressen leven mee met de persoonlijke verhalen en vinden hierin ook veel herkenning. Daarnaast biedt Vriendin een verscheidenheid aan praktische onderwerpen zoals culinair, mode, beauty en wonen. Vriendin neemt de lezeres serieus, is echt en dichtbij en laat de lezeres in haar waarde.

De klant kan zelf de korting bepalen, welke oploopt tot 29%. Het abonnement stopt na de gekozen periode automatisch. Men zit dus nergens aan vast en kan op deze manier een toegankelijke manier kennismaken met het Vriendin. Na het afsluiten van een abonnement zal de klant binnen 4 weken het eerste nummer ontvangen. Voor vragen staat de klantenservice van Vriendin tijdens kantooruren paraat om deze beantwoorden.