Victoria Milan (BE)

Helaas geen korting(en) gevonden.

Info over Victoria Milan (BE)

Victoria Milan is een Noorse Dating site die gespecialiseerd is in Affair Dating. Deze campagne is gericht op het werven van nieuwe gebruikers over de hele wereld. Naamsbekendheid is zeer belangrijk voor Victoria Milan, daarom hebben ze een enorme offline marketing afdeling die ervoor zorgt dat er constant persberichten (kranten en tijdschriften) op TV en radio geadverteerd worden. Omdat Victoria Milan een Affair Dating website is die gemaakt is door vrouwen voor vrouwen, is het zeer belangrijk voor hen dat de vrouw - man- verhouding echt hoog is.

Niets is vervelender voor vrouwen dan een hoop berichten te krijgen van mannen die niemand anders hebben om naar te schrijven. Het rekruteren van vrouwen is dus zo belangrijk voor hen dat ze hebben besloten hun doelgroep op een ​andere manier te benaderen dan hun concurrenten.

Hoewel de dames een gratis lidmaatschap krijgen zullen we jou als affiliate alsnog betalen om vrouwelijke leden aan te brengen. Naast de vergoeding voor vrouwen geven wij ook een vergoeding voor alle betalende mannelijke leden.

Victoria Milan biedt gebruikers in meer dan 20 verschillende landen de mogelijkheid aan om lokale affaires aan te gaan en zo hun echtgenoten te bedriegen.

Betalingen worden gelokaliseerd variërend van Paypal tot Credit Card en alles wat daar tussen zit, om het zo makkelijk en lokaal mogelijk te maken.

Victoria Milan's doelgroep zijn getrouwde mensen of in een relatie zijnde, op zoek naar iemand om hun partner mee te bedriegen. De leeftijdsgroep is in het algemeen 30+ waaronder eenzame huisvrouwen die het meest waardevolle zijn voor Victoria Milan omdat ze gemakkelijker hun partner kunnen bedriegen zonder betrapt te worden.

Voor vrouwen : je krijgt de CPA als een vrouwelijke klant haar profielfoto upload (dat is de conversie). Vrouwen die getrouwd of gebonden zijn kunnen " willekeurig geselecteerd worden dmv een gratis VIP-lidmaatschap "
Voor mannen : je krijgt de CPA als de man een eerste aankoop maakt.