Verrassingsreis

Helaas geen korting(en) gevonden.

Info over Verrassingsreis

Supercitytrip.com: verassingsreis voor de allerlaagste prijs
Supercitytrip.com biedt iedereen de kans om voor de prijs van 85,- euro een citytrip te boeken.
De citytrip wordt aangeboden in de vorm van een verassingsreis.
Door middel van scherpe inkoop van zowel vliegtickets en hotels beschikken zij over de zeer goedkope tickets en plaatsen tegen de beste prijzen.

Op de website kunnen bezoekers alle luchtvaartmaatschappijen (inclusief lowcost maatschappijen) vergelijken en reserveren. In slechts vijf stappen kunnen ze naar hun droombestemming.

Winkelomschrijving
Supercitrytrip.com is een onafhankelijke aanbieder van verassingsreizen. Door middel van onze scherpe inkoop beschikt Supercitrytrip.com over de goedkoopste bestemmingen. Op de website kunt u voorkeursdata vastleggen, vouchers reserveren en afrekenen of achteraf betalen.

Bijzonderheden
Vanaf ┬▒ 20 januari 2018 t/m 10 februari 2018 (De Verkoopperiode)worden op de website www.supercitytrips.com vouchers verkocht die geldig zijn voor een verrassingsreis binnen Europa met retourvlucht en twee overnachtingen in een 3-sterren accommodatie via Flywise. Een voucher is voorzien van een unieke activatiecode, welke online verzilverd kan worden van 20 januari t/m 31 mei voor een vliegticket naar een verassingsbestemming binnen Europa, op basis van beschikbaarheid. (de Actieperiode). De vouchers zijn geldig voor reizen van 11 februari tot 31 oktober 2018. (de Reisperiode)
Het arrangement is op basis van minimaal 2 personen en wordt uitgegeven in een voucher per persoon.
Een voucher is dus geldig voor 1 persoon.