Kortingscode(s) voor UnitedConsumers

Delen

Info over UnitedConsumers

UnitedConsumers logo

Wilt u besparen op uw vaste lasten? UnitedConsumers is een consumentencollectief dat uw vaste lasten goedkoper maakt. Sinds de oprichting in 2000 besparen ruim 500.000 deelnemers op hun brandstof, autoverzekering, telefoonabonnement, de zorgverzekering en op hun energierekening.

UnitedConsumers koopt groot in en geeft dat voordeel aan haar deelnemers. Zo kunnen consumenten honderden euro’s per jaar besparen. Een goede service en de beste kwaliteit staan hoog in het vaandel. Geen callcenters en lange wachttijden, maar persoonlijk contact met deskundige medewerkers. UnitedConsumers won prijzen voor onder andere beste klantenservice (GfK, Preferenso) en beste energieleverancier van Nederland (GfK, Consumentenbond, Vereniging Eigen Huis).

** Voor de zomer energie actie campagne met verhoogde vergoedingen is er speciaal materiaal ontwikkeld wat te vinden is onder materiaal "Stroom"**

Omdat het in sommige gevallen enige tijd kan duren voordat duidelijk is dat een transactie valide is, heeft UnitedConsumers een afwijkende keuringstermijn. Keuringstermijn per product:
o Energie: 6 maanden
o GSM: 6 maanden
o Autoverzekering: 3 maanden
o Zorgverzekering: gem. 1,5 maanden, uiterste geval maximaal 6 maanden
o Tanken: 2 weken

De term: Gratis is niet toegestaan
Het is dit jaar niet toegestaan om de term ‘gratis’ te gebruiken in de communicatie. Zo zijn bijvoorbeeld ‘Gratis Xbox’ en ‘bij uw zorgverzekering een gratis HP notebook’ niet toegestaan. Termen als ‘kado’ zijn wel gewoon toegestaan.

Meer over UnitedConsumers