Kortingscode(s) voor Unique

Info over Unique

Wil jij de zevenvoudig carrière-website van het jaar promoten? Dat kan via het affiliateprogramma van Unique.

Unique is een uitzendbureau dat zowel vast- als tijdelijke werk biedt. Unique heeft een van de best presterende websites in de uitzendbranche en hier blijven we continu aan werken. We houden de conversie van de sollicititatie-formulieren scherp in de gaten en blijven deze voor alle devices optimaliseren.

XML-feed en deeplinks

We raden aan om zo gericht mogelijk traffic in te sturen middels deeplinks.

Houd er bij deeplinks naar een specifieke vacature echter wel rekening mee dat de vacatures snel wisselen (een XML-feed wordt nog ontwikkeld).
Pagina’s naar specifieke plaatsen, provinicies, vakgebieden en branches blijven wel actief en zijn daardoor ook goede plekken om naartoe te linken.
Verder is het mogelijk om de filters op het vacature-overzicht te prefillen zodat je bijvoorbeeld naar een overzicht met specifieke vacatures in een regio of vakgebied kunt linken.

Tips of een eigen pagina op Unique.nl?

Heb je zelf een idee voor een pagina (met inhoud) die je graag op Unique.nl zou willen hebben? Of heb je tips waardoor jij een hogere conversie kan behalen?
Meld het via het ticketsysteem van Daisycon. Misschien is er zo’n pagina of kunnen we die ontwikkelen.

Over Unique

Al sinds 1963 werken we met mensen en voor mensen. In 1972 bedachten we daar, samen met de kandidaten van het eerste uur, de naam "Unique" voor. Een naam die ons nog steeds perfect past. We zijn namelijk uniek in onze bevlogenheid en oprechtheid. We doen net dat beetje meer waardoor vele klanten al jarenlang samen met Unique werken.

We zijn geen uitzendbureau, maar hr-partner. Op onze eigen, succesvolle wijze brengen wij wervend en werkend Nederland samen. We zorgen niet voor het invullen van vacatures of het bieden van een baan, we zorgen voor een nieuwe toekomst.