Kortingscode(s) voor Thermen Holiday

Info over Thermen Holiday

Affiliateprogramma Thermen Holiday:

Stap binnen in de wereld van Thermen Holiday en ervaar hoe heerlijk het is om even te ontsnappen aan de drukte van alledag!

Thermen Holiday is uniek in haar originele en bijzondere sauna’s. Met meer dan 20 faciliteiten biedt dit wellnessresort genoeg voor een hele dag rust en ontspanning. Gasten genieten bijvoorbeeld van de Hobbitsauna, voorzien van infraroodlicht, die in stijl van het bekende verhaal van J.R.R. Tolkien is. Daarnaast is er ook een unieke bioscoopsauna waar mensen kunnen genieten van een mooie film, terwijl ze helemaal tot rust komen. Bij mooi weer is het heerlijk toeven op een ligbedje op de zonneweide. Even luieren in een hangmat behoort ook tot de mogelijkheden! Sluit de dag af in de betoverende Marokkaanse rustruimte en geniet daarna van een hapje en een drankje in het restaurant. Een dagje wellness voelt als een dagje puur en luxueus genieten!

Gasten kunnen bij Wellnessresort Thermen Holiday terecht voor een ontspannen dagje wellness waarbij aan alles is gedacht:
- Goede bereikbaarheid per openbaar vervoer
- Oase van rust midden in de Randstad
- Grote tuin met unieke sauna’s en baden
- Bijzondere TREATMENTS® behandelingen en rituelen
- Mooie grote rustruimtes
- Gezellig, gastvrij en gemoedelijke sfeer

VOORDELEN AFFILIATES

Steeds meer Nederlanders raken bekend met een dagje wellness. Samen met jou willen wij iedereen kennis laten maken met de voordelen van een heerlijke dag pure ontspanning bij SpaWeesp. Voordelen van het affiliateprogramma:
- Exclusieve acties en arrangementen
- Aantrekkelijke vergoedingen
- Op werkdagen worden de transacties vrijwel dagelijks gekeurd
- Promotiemateriaal in de vorm van tekstlinks, banners, productfeed + aanvullend materiaal op aanvraag mogelijk
- Feedback wordt actief opgepakt
- Persoonlijk contact

Aanvullend campagnevoorwaarden:
- Via SpaSense reserveren gasten eenvoudig een dagje wellness. Er geldt een procentuele vergoeding per sale, berekend over het bedrag van de boeking.
- Er wordt geen vergoeding betaalt over boekingen waarbij een e-ticket wordt verzilverd
- Transacties worden goed gekeurd nadat een bezoeker heeft betaald (in sommige gevallen vindt betaling plaats op de dag van het bezoek). De keuringstermijn ligt tussen de 2-6 weken.
- Het is niet toegestaan om exclusieve acties voor nieuwsbrieflezers van SpaSense te communiceren. Boekingen van exclusieve acties voor nieuwsbrieflezers via de SpaSense nieuwsbrief worden dan ook niet vergoed
- Cookietijd: 30 dagen
- Promotiecodesites zijn niet toegestaan
- Promotie via SEA is niet toegestaan