Tellers & Noemers

Helaas geen korting(en) gevonden.

Info over Tellers & Noemers

Waarom Tellers & Noemers?
Tellers & Noemers is een jong Nederlands merk met organische baby- en kinderkleding en accesoires. De kleding is uitsluitend gemaakt van Global Organic Textile Standard (GOTS) stoffen. Hiermee is het milieuvriendelijk, maatschappelijk verantwoord en onder eerlijke werkomstandigheden geproduceerd.

Tellers & Noemers kleding is dus met zekerheid van de beste stoffen en kwaliteit die tevens positief bijdragen aan onze omgeving.
Tellers & Noemers gelooft dat functionaliteit, comfort en minimalisme hand in hand gaan met hoogwaardige kledingstukken. Voor elke collectie wordt daarom samengewerkt met lokale ontwerpers voor de hippe en unieke baby- en kinderkleding.

Naast een steeds uitbreidend assortiment baby- en kinderartikelen heeft Tellers & Noemers een betrouwbare service en is klantvriendelijk. Tellers & Noemers bereikt dit onder andere door bij te blijven met het nieuwste assortiment, klanten te laten profiteren van seizoensgebonden acties en de online winkelervaring actief te blijven optimaliseren.