Tadaaz (NL)

Helaas geen korting(en) gevonden.

Info over Tadaaz (NL)

Tadaaz is een webshop voor kwalitatief drukwerk! Bij ons maak je stijlvolle designkaarten voor gelegenheden als geboorte, huwelijk en feesten! Dankzij unieke ontwerpmogelijkheden en innovatieve technieken maak je bij ons de mooiste kaart.

Winkelomschrijving

Tadaaz is een online platform voor het aanpassen en ontwerpen van kaartjes (trouwkaarten, geboortekaarten, rouwkaarten enz.) in relatief kleine oplages (POD) voor de particuliere markt (B2C). We beogen hier niet de bargain hunter maar de meerwaardezoeker aan te spreken en te bedienen, die kwaliteit eveneens hoog in het vaandel heeft staan, en bereid is daar voor te betalen. We ambiƫren dus niet de goedkoopste te zijn, wel top of mind te zijn bij wie online kwaliteitskaartjes wil bestellen.

Doelgroep

Vrouwen / (jonge) gezinnen tussen de 20-45 jaar. Twee verdieners, midden- tot hogere klasse. Drukke levensstijl met werk, kinderen, hobbies etc. Weinig tijd, zijn bereid wat meer te betalen voor kwalitatief hoogstaande producten, maar wensen eveneens een snelle en correct levering. Doelgroep valt te positioneren tussen de bargainhunter (discount online printservices) en de absolute kwaliteitszoeker (koopt klassiek drukwerk offline).

Vooral interessant: mensen die net verloofd zijn (aankondiging verloving, save-the-date voor huwelijk, huwelijksuitnodigingen, huwelijksbedankjes). Vrouwen die in verwachting zijn (geboortekaarten, doopsuikerdoosjes etc.) Breder: mensen die wat te vieren hebben en daar een kaartje/uitnodiging willen voor sturen (bv. housewarming, afstuderen, samenwoonst, 30 jaar!), maar evengoed jubileums, op pensioen enz.