Stiply

Helaas geen korting(en) gevonden.

Info over Stiply

Stiply is een online tool waarmee je al je contracten digitaal laat ondertekenen. Door een aantal slimme features zorgt Stiply ervoor dat contracten sneller ondertekend retour komen zonder dat je er zelf achteraan hoeft aan te zitten. Dit bespaart veel tijd, geld en natuurlijk papier.

Via een overzichtelijk dashboard heb je bovendien altijd zicht op je openstaande contracten en kan je real-time zien of iemand het contract heeft ontvangen en geopend. Zo weet je altijd precies wat de status is.

Ook is het mogelijk om direct na het ondertekenen een geldige digitale incassomachtiging te vragen aan je ondertekenaar. Aangezien bedrijven naast een overeenkomst vaak ook een machtiging nodig hebben om geld te kunnen incasseren slaan ze op deze manier twee vliegen in één klap. De combinatie van online ondertekenen en machtigen is uniek.

Stiply ondersteunt maar liefst 9 talen en is volledig white-label is zodat je het ondertekenproces in de stijl van je bedrijf kunt inrichten. Stiply focust op Nederlandse en Belgische klanten maar is ook in de rest van Europa te gebruiken.


Waarom de Stiply Affiliate Campagne promoten?

- Als publisher verdien je € 5,- per proefaccount die wordt aangemaakt
- Stiply heeft een uitstekende funnel en volgt alle leads actief op
- Als een proefaccount converteert naar een klant, krijg je een additionele vergoeding van twee keer het maandbedrag dat die klant aan Stiply gaat betalen. Een klant met twee gebruikers van € 40,- per maand, levert jou dus € 80,- vergoeding op.