Stempunt (NL)

Helaas geen korting(en) gevonden.

Info over Stempunt (NL)

Bij StemPunt kunnen je bezoekers door middel van deelname onderzoeken naar de meest uiteenlopende onderwerpen sparen voor leuke cadeaus en cadeaubonnen van onder andere Bol.com, Zalando en HEMA. Ook kunnen de punten gedoneerd worden aan een goed doel. Deelnemen kan wanneer het uitkomt. Bedrijven waarvoor StemPunt onderzoek doet zijn onder andere de ANWB, BNN, VakantieVeilingen en de NPO.

Doelgroep:
Nederlanders, 18+

Beschrijving lead:
Een pagina inschrijving + email confirmatie (DOI)

Afkeur van de lead:
Non respons wordt afgekeurd. De non respons is als volgt gedefinieerd: binnen de eerste 4 weken na inschrijving (klik op de link in bevestigingsmail) tenminste één uitnodiging voor een onderzoeksvragenlijst ontvangen en nul keer deelgenomen. Daarbij zal de non-respons boven de 30% daadwerkelijk worden afgekeurd.

Restricties campagne:
- Er moet bij mailingen bovenaan expliciet worden aangegeven van welke partij de mailing afkomstig is. De mailing dient te worden voorzien van een afmeld link van de afzender voor de ontvanger.
- Instagram publishers zijn niet toegestaan
- Overige social media publishers dienen vooraf toestemming te vragen via surveys@daisycon.com
- Cashback op de lead is niet toegestaan

Let op: wanneer de campagne zijn maandelijkse limiet heeft overschreden kan de campagne per direct offline worden gezet.