Kortingscode(s) voor SpaWeesp

Info over SpaWeesp

Affiliateprogramma SpaWeesp

Ontdek hét mediterrane wellnessresort midden in het natuurrijke buitengebied van Amsterdam. Nog geen halfuur rijden vanaf het centrum van Amsterdam!

De stad ontvluchten en het ultieme moment van ontspanning ervaren, dat is waar gasten van SpaWeesp voor naar het resort komen. Het complete resort dompelt gasten volledig onder in een prachtige ambiance van Duizend-en-een-nacht, alsof ze in Marrakech zijn.

Het resort kent een groot aantal sauna’s en baden waar gasten heerlijk de stad kunnen ontsnappen aan het drukke dagelijks leven. Bovendien kan er heerlijk gegeten worden in het prachtige restaurant, waarbij de gerechten helemaal passen bij de sfeer. Zo staat het resort bekend om het culinaire Mediteraanse Shared Dining, waarbij gasten zelf kunnen kiezen tussen vis-, vlees- en groentegerechten in combinatie met Turks Brood en rijst.

Wat Wellnessresort SpaWeesp uniek maakt:
- Midden in het natuurrijke buitengebied van Amsterdam, nog geen halfuur rijden van het centrum
- Unieke Duizend-en-een-nacht sfeer
- Bijzondere TREATMENTS® behandelingen en rituelen
- Gratis parkeren
- Groot aantal sauna's en baden

VOORDELEN AFFILIATES

Steeds meer Nederlanders raken bekend met een dagje wellness, maar zijn nog onbekend met wellnessresort SpaWeesp. Samen met jou willen wij iedereen kennis laten maken met de voordelen van een heerlijke dag pure ontspanning bij SpaWeesp. Voordelen van het affiliateprogramma:
- Exclusieve acties en arrangementen
- Aantrekkelijke vergoedingen
- Op werkdagen worden de transacties vrijwel dagelijks gekeurd
- Promotiemateriaal in de vorm van tekstlinks, banners, productfeed + aanvullend materiaal op aanvraag mogelijk
- Feedback wordt actief opgepakt
- Persoonlijk contact

Aanvullende campagnevoorwaarden:
- Via SpaWeesp reserveren gasten eenvoudig een dagje wellness. Er geldt een procentuele vergoeding per sale, berekend over het bedrag van de boeking.
- Er wordt geen vergoeding betaalt over boekingen waarbij een e-ticket wordt verzilverd
Transacties worden goed gekeurd nadat een bezoeker heeft betaald (in sommige gevallen vindt betaling plaats op de dag van het bezoek). De keuringstermijn ligt tussen de 2-6 weken.
- Het is niet toegestaan om exclusieve acties voor nieuwsbrieflezers van SpaWeesp te communiceren. Boekingen van exclusieve acties voor nieuwsbrieflezers via de SpaWeesp nieuwsbrief worden dan ook niet vergoed
- Cookietijd: 30 dagen
- Promotiecodesites zijn niet toegestaan
- Promotie via SEA is niet toegestaan