Kortingscode(s) voor SpaSense

Info over SpaSense

Affiliateprogramma SpaSense

Op slechts 15 minuten van Eindhoven vind je in Geldrop het prachtige wellnessresort SpaSense. Een wellnessresort waar Brabantse gastvrijheid en Bourgondisch genieten hoog in het vaandel staan. De ultieme plek voor een complete dag pure ontspanning.

In de uitgestrekte tuin stuiten onze gasten op een sprookjesachtig huisje van hout, de Puuliiteri. Puuliiteri betekent in het Fins heel toepasselijk ‘houten huisje’. De Puuliiteri is gebouwd in een omgekeerde piramide met daarin een prachtige sauna van ongeveer 60 graden met een houtmixgeur. Ook niet de Chinese Mintsauna mag niet vergeten worden. Deze sauna is voor bijna iedereen geschikt omdat de beneden temperatuur slechts 50 graden is en de boven temperatuur 95 graden. De toevoeging van mint maakt de sauna lekker verfrissend. Bij SpaSense verrassen en verwennen we onze gasten graag op culinair gebied. Voor een hapje, een drankje, een lunch of een uitgebreid à la carte diner kunnen gasten terecht in het restaurant, in onze binnentuin en -bij mooi weer- op het zonnige terras.

Gasten kunnen bij Wellnessresort SpaSense terecht voor een ontspannen dagje wellness waarbij aan alles is gedacht:
- Mooiste Kelosauna van Brabant, geroemd om heerlijke opgietingen (Löyly’s)
- Bourgondisch genieten in gastvrije omgeving
- Bijzondere TREATMENTS® behandelingen en rituelen
- Grote tuin met buitenfaciliteiten
- Hoogwaardige keuken met bijzondere gerechten

VOORDELEN AFFILIATES

Steeds meer Nederlanders raken bekend met een dagje wellness. Samen met jou willen wij iedereen kennis laten maken met de voordelen van een heerlijke dag pure ontspanning bij SpaSense. Voordelen van het affiliateprogramma:
- Exclusieve acties en arrangementen
- Aantrekkelijke vergoedingen
- Op werkdagen worden de transacties vrijwel dagelijks gekeurd
- Promotiemateriaal in de vorm van tekstlinks, banners, productfeed + aanvullend materiaal op aanvraag mogelijk
- Feedback wordt actief opgepakt
- Persoonlijk contact

Aanvullende campagnevoorwaarden:
- Via SpaSense reserveren gasten eenvoudig een dagje wellness. Er geldt een procentuele vergoeding per sale, berekend over het bedrag van de boeking.
- Er wordt geen vergoeding betaalt over boekingen waarbij een e-ticket wordt verzilverd
- Transacties worden goed gekeurd nadat een bezoeker heeft betaald (in sommige gevallen vindt betaling plaats op de dag van het bezoek). De keuringstermijn ligt tussen de 2-6 weken.
- Het is niet toegestaan om exclusieve acties voor nieuwsbrieflezers van SpaSense te communiceren. Boekingen van exclusieve acties voor nieuwsbrieflezers via de SpaSense nieuwsbrief worden dan ook niet vergoed
- Cookietijd: 30 dagen
- Promotiecodesites zijn niet toegestaan
- Promotie via SEA is niet toegestaan