Kortingscode(s) voor SnappCar Private Lease Aanbieding

Info over SnappCar Private Lease Aanbieding

Leadcampagne Private Lease

Leasen en delen gecombineerd, dat is SnappCar Private Lease. SnappCar is hét grootste autodeelplatform van Nederland. Particulieren kunnen auto’s van andere particulieren huren en verhuren. Daar biedt SnappCar nu een toevoeging aan: leasen en delen!

Via SnappCar kun je al vanaf € 99,-* per maand leasen en de auto vervolgens verhuren aan mensen uit de buurt. Op deze manier kunnen consumenten zelfs het volledige leasetarief terugverdienen! Modellen die momenteel in het aanbod zitten zijn de Kia Picanto, Fiat 500, Citroën DS3 en Toyota Auris Hybrid.

*op basis van 15.000 km/pj, 18 maanden, incl. bestickering en vier dagen p/m verhuren via SnappCar

Promoot nu deze unieke affiliate campagne:

● Lage vanaf prijs, al vanaf € 99,- per maand!
● Korte looptijd van 18 maanden
● Goed converterende landingspagina’s
● Aantrekkelijke leadvergoeding
● Snelle keuring van de leads
● Verzoeken van publishers worden snel behandeld
● Direct contact mogelijk, wij staan altijd open voor ideeën

Meer informatie over hoe het concept SnappCar werkt kun je vinden op: snappcar.nl/hoe-werkt-het, meer informatie over de lease deal staat op privatelease.snappcar.nl.

Voorwaarden:

● Vanwege de voering van het Private Lease keurmerk is het verplicht om, wanneer de prijs gebruikt wordt in de promotie, aan te geven dat dit op basis van 15.000 km/pj, 18 maanden, incl. bestickering en vier dagen p/m verhuren via SnappCar is (zie ook hoe dit vermeldt wordt op https://privatelease.snappcar.nl/). Indien niet aan deze voorwaarden voldaan wordt behoudt SnappCar zich het recht voor de leads af te keuren.
● SnappCar plaatst enkel lease auto’s in gebieden waar de lease auto’s gegarandeerd verhuurd worden. Daarom worden er enkel leads gezocht in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Leads daarbuiten aangeleverd worden afgekeurd.