Info over Sloffen-specialist.nl

Sloffen-specialist.nl logo

Sloffen-specialist.nl heeft een uitgebreid assortiment in sloffen en pantoffels voor heren, dames en kinderen. Momenteel bestaat het assortiment uit ruim 250 verschillende modellen; met o.a. Spaanse sloffen, dieren sloffen, Disney sloffen, soksloffen en nog veel meer comfortabele modellen.

Sloffen-specialist.nl verkoopt dagelijks tientallen sloffen en dankzij dit succes zal de webwinkel nog veel groter worden qua assortiment. Sloffen-specialist heeft alle producten ruim op voorraad en levert haar artikelen binnen 24 uur.

Waarom Sloffen-specialist?
- Uniek en zeer compleet assortiment sloffen/pantoffels;
- Verzending binnen 24 uur tegen lage verzendkosten;
- Ruimschoots e-commerce ervaring en een professionele klantenservice.

Winkelomschrijving
Sloffen-specialist.nl is een van de grootste webwinkels op het gebied van sloffen en pantoffels. Dankzij het enorme succes, zal de webwinkel de komende jaren alleen nog maar groter worden. Deze winkel is onderdeel van Shoppartners BV. Deze firma exploiteert verschillende goedlopende online winkels, waaronder, Bellatio.nl, Fun-en-Feest.nl en Knuffelparadijs.nl.

Shoppartners is continu bezig met het verbeteren van haar winkels en assortiment om het aantal orders verder te laten groeien. Daarnaast werken zij volgens de regels van de “Thuiswinkel Waarborg” en zorgen ze voor een snelle levering, lage verzendkosten en een professionele klantenservice.

Meer informatie over Sloffen-specialist.nl