Kortingscode(s) voor Slimster (offerte aanvragen)

Info over Slimster (offerte aanvragen)

Slimster is dé snelst groeiende producten en diensten vergelijker.

Bij Slimster vinden wij dat iedereen de beste deal verdient. Echter op zoek gaan naar de beste deal kost vaak veel tijd en consumenten zien vaak door de bomen het bos niet meer. Wij hebben verstand van wat we vergelijken. We delen onze kennis via ons platform en helpen zo iedereen aan hun beste deal. Zo vinden maandelijks meer dan 400.000 consumenten via ons hun beste deal.

Hoe werkt het vergelijken van offertes?
De consument vraagt eenvoudig online een offerte aan voor bijvoorbeeld nieuwe kozijnen, een schilderklus, een dakkapel of zonnepanelen (alle categorieën vind je op Slimster.nl). Dit is gratis en vrijblijvend en daardoor heel laagdrempelig. De consument ontvangt meerdere offertes en vergelijkt verschillende bedrijven met elkaar om zo het voor hem of haar beste bedrijf met de beste prijs/kwaliteit verhouding uit te kunnen kiezen.

Waarom Slimster?
-Snelst groeiende offerte vergelijker
-In 2017 én 2018 FD Gazellen gewonnen
-We werken samen met meer dan 2000 gecontroleerde bedrijven
-Prijs én kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel
-20+ categorieën o.a. verbouwen, klussen, duurzame energie, installatie, vloeren & zonwering
-We blijven groeien; maandelijks nieuwe producten & categorieën online
-Laagdrempelig en hoge conversie
-Altijd recent advertentiemateriaal beschikbaar

Wat kan Slimster voor jou als publisher betekenen?
-Hoge conversie – Een offerte-aanvraag is bij ons al een lead. Het aanvragen van een offerte is geheel gratis en vrijblijvend via een kort formulier en zo heel laagdrempelig voor de consument. De conversie is daardoor hoog en daar profiteer ook jij van.
-Continu in ontwikkeling – Wij zijn een jonge organisatie die volop aan het groeien is. We plaatsen continu nieuwe producten online en zijn volop bezig met conversie optimalisatie. Dat is niet alleen fijn voor ons, maar ook voor jou.
-Langdurige relatie – We werken graag samen aan een langdurige relatie om het meeste uit onze samenwerking te halen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld kosteloos binnen enkele werkdagen banners op maat voor jouw website produceren en aanleveren.

Meer weten?
Heb je nog vragen over Slimster of het promoten van onze campagnes? Neem gerust contact op!