Kortingscode(s) voor Simplesurance.nl

Info over Simplesurance.nl

Bij Simplesurance.nl/kunnen klanten met slechts een paar kliks een productverzekering afsluiten voor smartphones, tablets, laptops, camera's, fietsen en brillen. Of het nu om beschadigingen gaat, vochtschades, bedieningsfouten of verlies door diefstal - de bescherming van de Simplesurance verzekering gaat ver, zelfs verder dan de garantie van de fabrikant.

Het aanvragen van de verzekering wordt geheel online afgehandeld. De klant hoeft alleen zijn e-mailadres in te vullen evenals het serienummer van het product. Simplesurance handelt het hele proces van het sluiten van de verzekering tot de mogelijke uiteindelijk optredende schade volledig elektronisch af. Dit leidt tot een enorm prijsvoordeel voor de klant ten opzichte van traditionele verzekeringsmodellen en leidt voor jou als publisher tot aantrekkelijke provisies.

Diensten voor publishers:
- Commissie per verkoop (afhankelijk van het verkochte product)
- Gepersonaliseerde promotieproducten op aanvraag (gratis voor jou als publisher)
- Voordelen en Incentives voor publishers
- Snelle bevestiging van gemaakte verkopen
- Regelmatig nieuwe reclame-uitingen

Contact met de adverteerder: e-mail: affiliate@simplesurance.nl

Let op! Deze adverteerder maakt gebruik van een meetmethode die afwijkt van de standaarden zoals aanbevolen door het PAN in de Code of Conduct voor conversieattributie en ontdubbelen van transacties. Hierdoor kan het netwerk geen controle houden op de meting en correcte toewijzing van transacties.

De techniek voor de meting van deze adverteerder wordt verzorgd door de adverteerder zelf. De methode die deze adverteerder gebruikt staat bekend als LCC zonder Catch all.