Kortingscode(s) voor Scootmobiel Hulpdienst

Info over Scootmobiel Hulpdienst

Scootmobiel Hulpdienst logo

Een scootmobiel geeft vrijheid, mobiliteit en zelfstandigheid aan iemand die zelf niet meer in staat is om (een stuk) te lopen. Is er iets mis met de scootmobiel? Dan worden gelijk deze drie hele belangrijke dingen ontnomen van diegene. Dat is natuurlijk heel vervelend! Scootmobiel Hulpdienst is er voor deze mensen. Met Scootmobiel Hulpdienst kan iedereen veilig en zorgeloos op weg dankzij onze pakketten.

Sinds de start in 2006 hebben inmiddels meer dan 60.000 gebruikers van scootmobielen gebruik gemaakt van de diensten van Scootmobiel Hulpdienst.

Met ruim 1000 gespecialiseerde hulpverleners bieden zij 24 uur per dag en 7 dagen per week hulp bij pech onderweg. Bel de alarmcentrale of gebruik onze Alarm App met locatiemelding en hun professionals streven ernaar binnen 30 minuten ter plaatse te zijn in geheel Nederland.

Naast snelle hulp bij pech, vakkundige reparatie, onderhoud en gunstige verzekeringen biedt Scootmobiel Hulpdienst ook rijvaardigheidstrainingen, aankoopkeuringen, huur en vakantievervoer.

Scootmobiel Hulpdienst beschikbaar in heel Nederland, ook op de eilanden.

Altijd veilig en zorgeloos op pad met de zekerheid van Scootmobiel Hulpdienst!

Meer over Scootmobiel Hulpdienst