Kortingscode(s) voor Sacha

Info over Sacha

Sacha staat voor trendsettend, eigen en uitgesproken. Sacha maakt trends toegankelijk en heeft een vernieuwende kijk op fashion. Om deze positie in de markt te kunnen behouden wordt een groot deel van de collectie door Sacha zelf ontwikkeld. De collectie bestaat uit de meest trendy schoenen, tassen en accessoires, voor zowel heren als dames.

Een samenwerking met Sacha betekent een samenwerking met één van de grootste Nederlandse schoenenretailers. Sacha is een internationaal schoenenmerk met meer dan 60 winkels, 5 webshops en 4 partnerprogramma’s, verspreid over 4 landen.

Sacha biedt een toegewijde contactpersoon voor affiliate marketing die samen met publishers kijkt naar optimale campagnes. Daarnaast biedt Sacha altijd seizoensgebonden content en acties.

De Unique Selling Point’s van Sacha:
• De klant kan altijd achteraf betalen;
• De klant heeft 14 dagen bedenktijd;
• Gratis verzending via de winkels;
• Een bestelling vanaf 49,95 wordt gratis thuisbezorgd;
• Gratis retourneren is mogelijk.

Sacha weet welke trends er spelen én wat het modebeeld van morgen is. Die kennis wordt vertaald naar de in-huis ontwikkelde collectie. Zo is de klant er áltijd van verzekerd van de mooiste en meest trendy items. Ook op het gebied van content loopt Sacha vooruit. Werk samen met Sacha om te zorgen dat je de nieuwste content aanbiedt aan jouw consumenten.

“Style is a way to say who you are without having to speak.”

Doelgroep
Sacha richt zich, met haar ‘fast moving’ en trendsettende aanbod, op de jong denkende, vooruitstrevende, en modebewuste consument. Liefhebbers van Sacha zijn ‘young at heart’, waarbij leeftijd ondergeschikt is aan lifestyle. Ze zijn niet bang om een statement te maken met hun uiterlijk en stijlkeuze. Deze zelfbewuste doelgroep staat midden in het leven en staat open voor nieuwe ideeën. Ze zijn avontuurlijk genoeg om grenzen op te zoeken en hun eigen weg te kiezen. Sacha sluit perfect aan op deze levensstijl.

De algemene voorwaarden van Sacha zijn van toepassing.
https://www.sacha.nl/voorwaarden-affiliate-programma/