Rien de Wolf

Helaas geen korting(en) gevonden.

Info over Rien de Wolf

Rien de Wolf is dé specialist op gebied van watersport, outdoor, kamperen en hengelsport. 500m2 showroom en meer dan 6000 artikelen de grootste in en rondom Amsterdam. Rien de Wolf onderscheidt zich door hun specialistische kennis en dito aanbod. Dit alles voor een meer dan goede prijs.

De online vakwinkel voor buitenrecreatie!

Waarom Rien de Wolf?
• Compleet assortiment.
• Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
• Gratis verzenden vanaf € 59,-
• Gratis ruilen in onze winkel.

Rien de Wolf heeft geregeld mooie aanbiedingen en kortingsacties.

Watersport
Op het gebied van watersport heeft Rien de Wolf een uitgebreid aanbod, waaronder rubber- en aluminiumboten en vele aanverwante artikelen zoals een zeer groot RVS-assortiment. In de eigen werkplaats wordt onderhoud en reparaties aan buitenboordmotoren gepleegd, denk bijvoorbeeld aan de winterbeurt van de motor. Rien de Wolf is officieel Suzuki-dealer en levert daarom altijd de nieuwste motoren en onderdelen.

Outdoor
Met Rien de Wolf kan de reis echt gaan beginnen. Rugzakken, slaapzakken, hangmatten, klamboes, kleding en schoenen zijn slechts een gedeelte van het gehele aanbod. Voor iedere kampeerder heeft Rien de Wolf de juiste artikelen zoals tenten, luifels, grondzeilen, stoelen en nog veel meer.

Kleding
Rien de Wolf heeft een ruim assortiment aan camouflagekleding, van sokken tot caps, het is allemaal present! Maar ook gespecialiseerde werkkleding en veiligheidsschoenen met een ruim aanbond in grotere maten.

Hengelsport
Voor iedere hengelsportliefhebber heeft Rien de Wolf eer uitgebreid assortiment. De nieuwste dobbers, hengels, voer en andere artikelen zijn aanwezig. Dé specialist in hengelsport artikelen.