Kortingscode(s) voor Reluxer

Info over Reluxer

Begin €€€s te Verdienen met Reluxer voor Affiliates

Wat levert het jou op?

Reluxer viert zijn lancering met een tijdelijk verhoogde vergoeding van 25% CPS voor de eerste 2 maanden. Daarna zal de standaardvergoeding van 15% gelden.

Promoot Reluxer op jouw website en begin vandaag nog met geld verdienen. Naast geld verdienen help jij Reluxer met het beschermen van goed zicht van vele mensen met elke sale die je genereert. Waar wacht je op?

TIJDELIJKE VERHOOGDE Commissie: 25% CPS

Meer product informatie en voordelen om je te helpen Reluxer te promoten:
- Beschermt je ogen tegen schermlicht
- Verbeterd contrast voor makkelijker lezen van een scherm
- Maakt het makkelijker om geconcentreerd te blijven
- Ervaar verbeterd oogcomfort tijdens het kijken naar een scherm
- Vergroot je uithoudingsvermogen en zorgt dat je ogen het langer volhouden door de dag heen
- Verbeter je werkhouding en stop met naar voren leunen tegen het einde van de dag om je scherm goed te lezen

Hoe helpt Reluxer?
Kunstmatig licht uit beeldschermen is schadelijk voor je ogen. Geen zorgen, de brillen helpen.

Reluxer blokkeert 99% schadelijk schermlicht uit beeldschermen. Dit blauw licht bevat veel energie, wat het zeer lastig maakt voor je ogen om te verwerken. Onderzoek wijst uit dat langdurige blootstelling aan blauw licht (dus schermlicht) het natuurlijke verouderingsproces van de ogen versnelt. Uit recent onderzoek blijkt ook dat een kwart van de kinderen jonger dan 13 jaar een bril nodig heeft.

Over Blue-Cut Technologie
De blue-cut technologie filtert alleen schadelijk blauw licht, met minimaal verlies van kleur. Reluxer helpt jouw ogen om het langer vol te houden door de dag heen, maar ook door het leven heen. Wanneer je een Reluxer beeldschermbril draagt, zul je warmere kleuren ervaren wat het kijken naar een scherm aangenamer maakt. Reluxer verbetert daarnaast ook contrast, wat het lezen van tekst op een scherm makkelijker maakt. Bescherm je ogen vandaag en bescherm je zicht in de toekomst.