Reggefiber

Helaas geen korting(en) gevonden.

Info over Reggefiber

Eindelijkglasvezel.nl is het online platform van Reggefiber, de partij die in Nederland verantwoordelijk is voor de aanleg en het beheer van een open glasvezelnetwerk. Reggefiber is in meer dan 220 gemeenten actief en ruim 2,2 miljoen huishoudens in Nederland zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk.

Sinds november 2014 is Reggefiber volledig onderdeel van KPN. KPN is de grootste telecom- en ICT-dienstverlener van ons land. Het KPN-netwerk zit tot in de haarvaten van ons land.

De glasvezelvergelijker op eindelijkglasvezel.nl bevat het grootste en meest volledige aanbod aan glasvezelpakketten en biedt zo de meeste keuze aan jouw bezoeker. Dit geldt zelfs op lokaal niveau. Wanneer een lokale glasvezelprovider alleen in een bepaalde gemeente glasvezel levert over het netwerk van Reggefiber, kan jouw bezoeker die provider toch kiezen na het doen van de postcodecheck. Door de ruime keuze aan pakketten zit er altijd een geschikt pakket voor je bezoeker bij.

Doordat Reggefiber het netwerk beheert, weet ze altijd precies wie kan beschikken over glasvezel. Sterker nog, ook als bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning over 6 weken pas glasvezel krijgt, kunnen de bewoners daarvan al glasvezel bestellen op de website. Juist omdat veel bestellingen plaatsvinden tijdens de aanleg van glasvezel, of bij een verhuizing, is dit een groot voordeel.

Als eigenaar van het netwerk spreekt het voor zich dat eindelijkglasvezel.nl officiële partner is van alle providers die hun diensten over het netwerk leveren. Reggefiber is In Nederland in verantwoordelijk voor ongeveer 90% van het glasvezelnetwerk voor consumenten. Eindelijkglasvezel.nl is daarmee dé online autoriteit op het gebied van glasvezel in Nederland.

De voordelen van eindelijkglasvezel.nl op een rij:
-Eindelijkglasvezel.nl heeft het grootste en meest volledige aanbod glasvezelpakketten van Nederland.
-Eindelijkglasvezel.nl heeft de meest accurate postcodecheck van Nederland.
-Wekelijkse keuring van de orders, dus snelle uitkering van vergoeding.
-De autoriteit in Nederland op gebied van glasvezel.