Raambekleding Nederland

Helaas geen korting(en) gevonden.

Info over Raambekleding Nederland

Wij zijn Raambekleding Nederland.NL, specialisten in Raamdecoratie. Wij zijn vooral online aanwezig, maar hebben daarnaast ook twee fysieke showrooms, en al een tijd één van de grotere spelers in de online verkoop van maatwerk Raamdecoratie.

Inmiddels hebben wij negen niche webshops die zich richten op bepaalde soorten Raamdecoratie. Bijvoorbeeld houten jaloezieën op Houtenjaloezieenshop.nl. Op zo’n website vindt je als klant dus alleen informatie die voor jou van toepassing is. Duidelijke meet- en montage instructies om de producten zelf te kunnen meten en monteren en pagina’s vol inspiratie voor als je bijvoorbeeld iets zoekt voor een draaikiepraam, of welke Raamdecoratie geschikt is voor de badkamer.

Wij geloven, en merken, dat online Raamdecoratie de toekomst heeft en bieden dit tegen een scherpe prijs en uitstekende service aan de klant aan.

Wat verkopen wij?: Houten Jaloezieën, Rolgordijnen, Plissé Gordijnen, Duette Shades, Aluminium Jaloezieën, Gordijnen, Vouwgordijnen, Shutters, Horren en Rolluiken. Allemaal 100% op maat gemaakt. Ons assortiment beslaat twee kwalitatief hoogwaardige merken: Label 65™ en Luxaflex®.

Wij voeren het Q-shops keurmerk en zijn aangesloten bij Koopzeker van Centraal Beheer Achmea, een verzekering waardoor de klant per order tot €2.500 verzekerd is.