Kortingscode(s) voor Quickjewels

Info over Quickjewels

Meld je nu aan als Publisher bij deze mooie sieraden en horloge webshop met een enorme assortiment: Quickjewels.nl!

Waarom? Omdat Quickjewels een horloge en sieraden webshop is met de juiste A merken die perfect aansluit bij de zoekende consument op internet. De meest bekende merken als Buddha to Buddha, Swarovski sieraden, Ti Sento Milano, CLUSE Watches en nog veel meer converterende merken maken deel uit van de collectie. Het aardige is dat je bezoekers bij Quickjewels de meeste sieraden en horloges kunnen kopen met minimaal 5% korting. De marketingmotor van Quickjewels draait op volle toeren dus een kijkje nemen op haar Instagram en Facebook account zal jou overtuigen.

Daarom is het verstandig om Quickjewels deel uit te laten maken van jouw netwerk. Quickjewels zal een mooie parel zijn in je portfolio.

Unique Selling Points; Een overduidelijke webshop met een handige navigatie, veilige betaalmethodes, gratis verzending boven de € 50,- en een ‘niet goed geld terug’ garantie, Uiteraard is Quickjewels lid van het bekende keurmerk Thuiswinkelwaarborg met een zeer hoge reviewscore van 9.3.

Dit alles leidt tot een hoog conversieratio en een gemiddelde orderwaarde van ruim € 125,-! Bovendien bieden zij hoge commissies.

Uitstekende publishervoorwaarden bij het affiliateprogramma van Quickjewels:
· Cookie lifetime: 30 dagen
· Keuring sales 30 dagen
· Uitgebreide product data feed (ruim 6000 producten!)
· Snelle provisiebetaling
Kortom, publisher worden voor Quickjewels loont echt!