Kortingscode(s) voor ONVZ Zorgverzekeraar

Info over ONVZ Zorgverzekeraar

ONVZ Zorgverzekeraar.
Verzekerd van vrije keuze.

In tegenstelling tot onze concurrenten, Is ONVZ geen prijsvechter. ONVZ is een zorgverzekeraar die zich met name onderscheidt met Keuzevrijheid en topservice. In tegenstelling tot vele concurrenten met natura en combinatiepolissen, kunnen klanten van ONVZ met een 100% restitutiepolis zelf hun eigen arts, ziekenhuis of specialist kiezen. Dat is de grote kracht van ONVZ.

Op onze site staat dan ook de volgende tekst:
"U neemt graag uw eigen beslissingen. Óók als het gaat om uw gezondheid en die van uw eventuele gezinsleden. Bij ONVZ staat uw eigen keuze voorop. Daarom schrijven wij u niet voor naar welke arts, specialist of andere zorgverlener u moet gaan. Of welk geneesmiddel u moet gebruiken. Met onze restitutieverzekering heeft u altijd de optimale vrijheid."

Naast de keuzevrijheid, komt ONVZ vaak als beste zorgverzekeraar uit de bus. We komen steevast in de top 3 van tevredenheidsonderzoeken. Daarnaast zijn we dit jaar, in het onderzoek van GFK, uitgeroepen tot de zorgverzekeraar met het hoogste consumentenvertrouwen.

ONVZ is de verzekeraar van zorg voor mensen die vrij en bewust keuzes maken. Met onze deskundigheid en voortreffelijke dienstverlening bieden wij onze verzekerden een persoonlijke benadering bij gezondheidsvragen.

ONVZ heeft een unieke persoonlijke benadering en voortreffelijke dienstverlening. In veel tevredenheidsonderzoeken staat ONVZ veelvuldig in de top 3 van beste zorgverzekeraars.

Onze klanten nemen graag zelf hun eigen beslissingen. Óók als het gaat om uw gezondheid en die van eventuele gezinsleden. Bij ONVZ staat die eigen keuze voorop. Daarom schrijven wij niet voor naar welke arts, specialist of andere zorgverlener onze klanten moeten gaan. Of welk geneesmiddel men moet gebruiken. Met onze restitutieverzekering hebben onze klanten altijd de optimale vrijheid.