Info over Ongediertewinkel.nl

Ongediertewinkel.nl logo

Ongediertewinkel.nl heeft de beste producten in huis om zelf ongedierte te bestrijden. Voor vrijwel alle ongediertes tref je in onze webshop professionele bestrijdingsmiddelen. Bij ongediertewinkel vind je alles om zelf ongedierte te bestrijden voor bedrijven en consumenten.

Met producten van Ongediertewinkel kan men direct aan de slag op ieder gewenst tijdstip! Voor elke situatie een snelle en effectieve oplossing voor ongenode gasten die de omgeving verpesten.

Lekker makkelijk en voordelig! In onze webwinkel vind je een uitgebreid assortiment van professionele producten waarmee je zelf ongedierte kunt weren en/of bestrijden. Ongediertewinkel: jouw specialist op het gebied van muizen bestrijding, ratten bestrijding, houtworm en boktor bestrijding, wering van mollen en marters, vogelwering en de bestrijding van kruipende en vliegende insecten, zoals: mieren, vliegen, kakkerlakken, bedwantsen, spinnen, vlooien, fruitvliegjes, wespen, zilvervisjes, etc.'

De gemiddelde orderwaarde in de webshop is €50,-.

Met een conversiepercentage van 5% ligt de webshop van ongediertewinkel ver boven het landelijk gemiddelde. Daarnaast is Ongediertewinkel uniek in de afhandeling van de orders. Alle orders worden binnen 24 uur verwerkt. Dit zorgt ervoor dat elke klant binnen 48 uur zijn product geleverd heeft. Tevens worden alle transacties binnen Daisycon wekelijks gekeurd. Ongediertewinkel heeft een retourpercentage van minder dan 1%!

Meer informatie over Ongediertewinkel.nl