Kortingscode(s) voor Oneplanetcrowd

Info over Oneplanetcrowd

Over Oneplanetcrowd

Wij geloven dat we met duurzame innovatie de wereld mooier kunnen maken. Onze missie is om de uitdagingen waarvoor we staan samen met ondernemers en investeerders (de crowd) op te lossen. Daarom bouwen wij al vanaf 2012 aan een game-changing community. We brengen innovatieve ondernemers en toekomstgerichte investeerders samen om de transitie naar een duurzame economie te versnellen. Dat doen wij op ons duurzame crowdfunding platform waar investeerders geld uitlenen aan ondernemers in ruil voor financieel én duurzaam rendement.

Via Oneplanetcrowd worden gevestigde ondernemingen, scale-ups en projecten gefinancierd via een crowdfunding campagne. Alle ondernemers op Oneplanetcrowd leveren een bijdrage aan één of meerdere Sustainable Development Goals (SDGs). Oneplanetcrowd gelooft dat deze doelen voor duurzame ontwikkeling versneld behaald kunnen worden door te focussen op het financieren van duurzame ondernemingen en projecten. Laten we er samen voor zorgen dat we nog veel meer ambassadeurs van deze missie weten te binden aan Oneplanetcrowd. Together we fund the future!


Oneplanetcrowd heeft op Daisycon twee verschillende doelgroepen:

Nieuwe investeerders aantrekken. (focus)
Investeerders kunnen via het platform een lening of converteerbare lening verstrekken aan ondernemers.
Nieuwe MKB ondernemers aantrekken die op zoek zijn naar groeifinanciering of projectfinanciering voor een vastgoed of energieproject. (upcoming)

Ondernemers dienen aan een aantal voorwaarden te voldoen om een crowd lening of converteerbare lening te kunnen dragen. De eerste check vindt plaats via een Quick Scan die ze in moeten vullen, via: https://www.oneplanetcrowd.com/nl/s/informatie-voor-ondernemers