Nuon Zakelijk

Helaas geen korting(en) gevonden.

Info over Nuon Zakelijk

Nuon is de energieleverancier van Nederland met meer dan 2,8 miljoen klanten. Nuon is een van de belangrijkste merken van Nederland. Als je een website hebt over energie vergelijken is Nuon een merk dat je er bij moet hebben. Door de goede acties, ondersteund door sterke marketing op radio en tv, is Nuon ook zeer goed via e-mailmarketing te promoten.

Nuon is exclusief via Daisycon te promoten.

Over het Nuon Zakelijk affiliateprogramma
Het Nuon Zakelijk affiliateprogramma is opgezet voor de grootzakelijke markt en is zeer aantrekkelijk. Door de sterke naamsbekendheid en de goede website is de conversie erg goed. Daarnaast onderscheidt Nuon zich online met een zeer uitgebreid content marketing programma, waardoor met grote regelmaat nieuwe content items (artikelen en video’s gepubliceerd worden omtrent het thema Energie Kenners. Hier spelen veel publishers met veel succes op in. Ook biedt Nuon goede vergoedingen en wordt het programma actief bijgehouden. Nuon kan gepromoot worden via banners en textlinks door publishers die zich richten op zakelijk verkeer. Publishers moeten Nuon Grootzakelijk promoten omdat zij een zeer goede vergoeding bieden combinatie met aantrekkelijke USP’s. Daarbij kan de publisher gebruik maken van verschillende proposities in ons systeem zetten, b.v. vaste lage prijs, e-mobility, solar en windenergie. Promotie kan geschieden via e-mail, (zakelijke) websites en social media.

Vergoedingsstructuur
Nuon betaalt een vast fee voor het aanleveren van een sales lead. Dit kan zijn een offerte aanvraag of een aanvraag voor een adviesgesprek. Belangrijk om te vermelden is dat het hierbij wel moet gaan om een lead met een grootzakelijke aansluiting.