NowGo

Helaas geen korting(en) gevonden.

Info over NowGo

Over nowGo
NowGo biedt je simpele digitale oplossingen. Snel, zonder gedoe en helemaal op jou afgestemd. Je maakt altijd de juiste keuze op het juiste moment. Waar je ook bent.

We zijn helemaal nieuw, maar als label van verzekeraar VIVAT (moederbedrijf van o.a. Zwitserleven en Reaal) wel met bakken vol ervaring. We snappen dus wat er mogelijk is en wat er beter kan als het gaat om digitale diensten. Maar vooral hoe we voor jou het verschil kunnen maken.

Digitale diensten zelf online afsluiten is niet altijd even transparant en gemakkelijk. Daar brengt nowGo graag verandering in. Bij nowGo houden we namelijk niet van gedoe. We vertellen je liever precies hoe het zit, zodat jij straks een product hebt dat echt bij je past. En dat altijd tegen een scherpe prijs.

Klein, met grenzeloze ambities
Op dit moment vind je op onze website vooral handige verzekeringen. Maar de ambities van nowgo kent geen grenzen.
• Meer handige diensten en producten
Op korte termijn willen we je helpen om meer diensten en producten te ontdekken. Van verzekeringen en abonnementen, tot handige producten die je leven een stuk eenvoudiger maken.
• Altijd up to date, waar je ook bent
Je kunt straks je producten op 1 plek bekijken en wijzigen, 24/7. Zo weet je precies wat je hebt. Maar ook of er betere of voordeligere opties voor je zijn. Je bent dus altijd en overal up to date.

Nieuwsgierig?
Reis dan met ons mee en blijf op de hoogte van onze nieuwste diensten, producten en andere slimme updates. Neem contact met ons op en geef je e-mailadres aan ons door (die we natuurlijk niet gebruiken voor andere doeleinden of doorgeven aan derden).