Kortingscode(s) voor Novokid

Klik hier voor de korting voor Novokid

Novokid

Back to School Actie

Alle info »

Info over Novokid

Waarom het affiliate programma van NOVOKID promoten ?
NOVOKID is een nieuwe innovatieve hoofdluis behandeling die sinds begin 2018 in Nederland op de markt is.

NOVOKID onderscheid zich op de volgende punten van de bestaande behandelingen:
- Een behandeling duurt slechts 10 minuten-
- De werkende bestanddelen zijn 100% natuurlijk
- De behandeling wordt op droog haar uitgevoerd. Haren wassen is niet nodig.

Over hoofdluis:
Hoofdluis is een veel voorkomend probleem en een besmetting kan in principe iedereen overkomen. Het is een ongevaarlijke aandoening maar wel één die voor vervelende jeuk en kriebel kan zorgen. De meeste besmettingen in Nederland doen zich voor bij de ca. 2 miljoen basisschoolleerlingen waarvan naar schatting 10 tot 15% jaarlijks hoofdluis krijgt.

Om hoofdluis te verwijderen wordt aanbevolen om het haar dagelijks twee weken te wassen en te kammen met een speciale luizenkam. In plaats van shampoo zijn ook speciale antiluis middelen verkrijgbaar op basis van pesticiden of siliconen. Behalve dat deze middelen chemische bestanddelen bevatten worden deze door de consument door het vele noodzakelijke haren wassen als tijdrovend ervaren.

Hoe werkt Novokid:
Novokid doodt hoofdluis en neten met behulp van een verstuiver die een natuurlijk plantaardig mengsel in een kap op het hoofd blaast. Novokid is 100% natuurlijk, plantaardig en bevat geen chemische middelen zoals pesticiden en siliconen. Novokid doodt hoofdluis en neten met behulp van een verstuiver die een natuurlijk plantaardig mengsel in een kap op het hoofd blaast.

Een Novokid behandelset bestaat uit een herbruikbare verstuiver, vier behandelcapsules met het werkzame bestanddeel en een speciale hoofdkap die ook kan worden hergebruikt.

Doelgroep
De primaire doelgroep zijn ouders in de leeftijd van 25 – 50 jaar met kinderen op de lagere school.