Kortingscode(s) voor NLE Energie

Info over NLE Energie

De NLE is de grootste onafhankelijke energieleverancier in de Nederlandse markt. Transparantie, voordeel en service zijn de steekwoorden van onze bedrijfsvisie.

Zij zijn een vernieuwend energiebedrijf dat zich maximaal inspant om persoonlijke service en voordeel te leveren aan onze klanten. Klant zijn bij de NLE biedt namelijk veel voordelen, waaronder een geheel verzorgde overstapservice.

Communicatie regels
Let op dat de volgende woorden correct gebruikt worden (altijd met hoofdletter):
- NLE
- De Nederlandse Energie Maatschappij
- Het gebruik van de afkorting ''NEM'' is niet toegestaan.

Aanbod materialen
Het is de affiliate uitsluitend toegestaan de door de adverteerder aangeboden banners, tekstlinks te gebruiken. Het is de affiliate niet toegestaan zelf banners, tekstlinks en/of afbeeldingen te veranderen en/of te creƫren.

Gebruik domeinen
Uitgesloten van dit programma zijn affiliates die gebruik maken van een domeinnaam waar de volgende woorden of woordcombinaties in voorkomen:
- NLE
- Nederlandse Energie Maatschappij
- Gok websites
- Sex websites
- Downloads websites die auteursrechten schenden
Bovenstaande lijst met domeinnamen is niet uitputtelijk. De adverteerder behoudt zich te allen tijde het recht voor een bepaalde domeinnaam uit te sluiten van dit programma wanneer deze bijvoorbeeld inbreuk maakt op het intellectuele eigendomsrecht van de adverteerder en/of derden. De adverteerder is gerechtigd zonder opgaaf van reden een website/affiliate (tussentijds) uit te sluiten van dit programma.