Kortingscode(s) voor Myfinance

Info over Myfinance

Myfinance is hét online boekhoudprogramma dat speciaal is ontwikkeld om als ZZP’er zelf te boekhouden. Ook kunnen (management) BV’s en ondernemers in het kleinbedrijf gebruik maken van de software. Het programma is hiermee geschikt voor een brede doelgroep die op zoek is naar een goede oplossing om zelf te boekhouden.

Daarnaast staat klantenservice bij ons hoog aangeschreven, dit lees je ook terug in de positieve reviews van gebruikers.

Het programma scoort hoog op kwaliteit en gebruiksgemak voor een lage prijs (compleet vanaf €9.-- p/m). Dit wordt onderschreven op diverse vergelijkingssites.

Kortom: Myfinance is een laagdrempelig én compleet boekhoudprogramma wat wordt gewaardeerd door de gebruikers!

Waarom samenwerken met Myfinance?
Wij werken graag samen met andere partijen om gezamenlijk de beste resultaten te bereiken. Heb jij dus goede ideeën of verbetervoorstellen dan zijn deze van harte welkom!
Jij, als Publisher, ontvangt na afsluiting van het gratis proefabonnement een aantrekkelijke vergoeding. Hiervoor verwachten wij wel kwalitatief goede leads. De enige voorwaarde is daarom dat het account actief wordt getest. Als publisher ben je hierdoor dus niet afhankelijk van onze opvolging en conversieratio.

Let op: wanneer er geen gebruik is gemaakt van het gratis proefaccount binnen 30 dagen, wordt de transactie afgekeurd. Dit geldt dus ook als er na het aanvragen van het wachtwoord het account niet meer wordt ingelogd.