Kortingscode(s) voor MY JEWELLERY

Info over MY JEWELLERY

My Jewellery is geboren uit passie. Passie voor het creëren van mooie dingen. Leuke en draagbare collecties: sieraden, accessoires & kleding waarvan je zeker een grote glimlach krijgt op je gezicht. My Jewellery is trots dat ze al zes jaar met enorm veel passie 'de wereld mag veroveren'.

My Jewellery is in 6 jaar uitgegroeid tot een omvangrijke omnichannel organisatie met een prachtig hoofdkantoor van 2500 m2, zes fysieke boutiques, diverse partnerstores en inmiddels al meer dan 100 medewerkers. Sharon begon op 22-jarige leeftijd in 2011 haar webshop als hobby naast haar baan als docente Frans. In 2015 opende My Jewellery haar eerste boutique in thuisstad Den Bosch. ‘We openden de boutique als test, maar ook als een fysiek verlengstuk van de webshop voor een complete My Jewellery experience’, vertelt Sharon. ‘Om mijn groei online te realiseren heeft Sharon zelf de inspiratie, feeling en beleving van een boutique nodig. Iedere keer zorgt een nieuwe boutique voor een positieve injectie in het online platform en bedrijf.

My Jewellery inspireert dagelijks meer dan duizenden jonge vrouwen via social media, de webshop, verschillende partnerstores en via haar eigen boutiques in Breda, Den Bosch, Utrecht, Arnhem, Maastricht & Eindhoven. De luxe merkbeleving, scherpe prijzen, snel wisselende collectie, uitgebreid assortiment en kwalitatief goede items zorgen voor een groeiende populariteit en trouwe fanbase.