Info over Mozzeno

Mozzeno logo

Mozzeno, het positieve Geld

Bij mozzeno vinden we dat geld moet leven, moet circuleren, mensen de kans moet geven om persoonlijke projecten te realiseren.Krediet dat positief gebruikt wordt, versnelt de realisatie van projecten. Daardoor wordt vandaag al mogelijk wat anders pas morgen mogelijk zou zijn. Dit stimuleert de reële economie.

Wij geven particulieren de mogelijkheid om in te schrijven op financieringsinstrumenten die ons dan weer de mogelijkheid geven om persoonlijke projecten van consumenten te financieren. Zo willen we terugkeren naar de basis van het traditionele mutualistische banksysteem, waarbij de spaargelden van de ene worden gebruikt om de projecten van de andere te financieren, zonder complexe transformatie-operaties.


Een aanvraag gebeurt alsvolgt:
U dient een kredietaanvraag in. (U selecteert daarbij zelf de looptijd en het bedrag.) U vervolledigt uw profiel. Op basis van die informatie maken wij een analyse en sturen we u een persoonlijk voorstel met het vast jaarlijkse kostenpercentage en de maandelijkse afbetalingen.
Om dan een lening af te sluiten stuurt u nog een aantal bewijsstukken en hoeft u enkel nog uw overeenkomst te ondertekenen. En… uw maandelijkse aflossingen te betalen, natuurlijk!

Lead = een correct, vervolledigt profiel

Meer over Mozzeno