Delen

Info over MOOWY

MOOWY logo

MOOWY is een jong en innovatief bedrijf opgericht door twee broers waarbij we geloven dat iedereen moet kunnen genieten van een groen & vitaal gazon op een makkelijke en leuke manier.

Onze missie is om je vanuit onze expertise (content) en zelf ontwikkelde en geproduceerde producten (meststoffen en graszaad) op een laagdrempelige manier te helpen.

Veel mensen weten niet hoe en met welke producten ze een groen en vitaal gazon kunnen krijgen. Door gericht voor elke toepassing producten te ontwikkelen en de juiste informatie te verschaffen helpen we jou een mooi groen gazon te krijgen!

Onze graszaad mengsels en gazon meststoffen zijn van de hoogste kwaliteit en zijn geschikt voor iedereen met een gazon. MOOWY brengt kennis en kwaliteit vanuit de professionele golf-wereld bij jou in jouw eigen gazon.

Omdat we zo overtuigd zijn van onze kwaliteit en service krijgen al onze klanten een 100% tevredenheidsgarantie.
Ben je niet tevreden met het resultaat van onze producten, dan kun je kiezen, of je krijgt het aankoop bedrag terug of we helpen je met het vinden van een geschikte oplossing voor jouw gazon!


2 Broers, 1 Missie
Wij zijn Louis & Robert, twee broers met allebei een passie. Louis voor de tuin en Robert voor ondernemen en het internet. Louis was als kind altijd al buiten in de tuin bezig. Op zijn negende reed hij voor het eerst op een grasmaaier, met vijf kilometer per uur over het gazon racen, dat was zijn ding. Tijdens zijn studie aan de Golf Academy in Amerika leerde hij alles over gras, en over hoe golfbanen erin slagen de beste kwaliteit te krijgen en dit te behouden. Robert heeft de opleiding Industrieel Ontwerpen gevolgd in Delft, het ondernemen zit in zijn bloed.

Wij zagen dat het mensen veel moeite kost een mooi groen en gezond gazon te creëren zonder dat het veel tijd in beslag neemt. Er was veel onduidelijkheid over het gebruik van de juiste producten op het gras. Dit moest anders! Samen hebben we nieuwe producten ontwikkelt welke makkelijk online te bestellen zijn. De juiste producten in combinatie met handige instructie video’s, persoonlijk contact en advies zorgen we ervoor dat iedereen makkelijk een vitale tuin kan krijgen.

Met Moowy, Makkelijk Groen Gras

Meer over MOOWY