Monli Hypotheken

Helaas geen korting(en) gevonden.

Info over Monli Hypotheken

Hypotheken Monli gelooft enorm in de groei van execution only-hypotheken. Daarom is er een “stappenplan” gecreëerd zodat iedereen probleemloos zelf een online een hypotheek af kan sluiten.

Dit brengt verschillende voordelen met zich mee:
• Kostenbesparing Omdat consumenten de hypotheek zelf online regelen is de aanvraag zeer goedkoop. Daarnaast hoeven consumenten ook niet te betalen voor hypotheekadvies. Een hypotheekadvies is namelijk overbodig omdat consumenten vaak dezelfde hypotheek kiezen. Maar liefst 92% kiest voor een annuïtaire hypotheek, 82% kiest voor tien of twintig jaar rentevast en 80% kiest voor een hypotheek met NHG. Er is dus helemaal geen hypotheekadvies nodig als er altijd hetzelfde wordt gekozen.
• Snelheid: Het aanvragen van een hypotheek bij Hypotheken Monli gaat veel sneller. Door het uploaden van gegevens en de koppelingen tussen systemen worden alle processen in een aanvraag verkort waardoor wij binnen twee werkdagen een hypotheekaanvraag af kunnen handelen.
• Onafhankelijkheid: Bij Hypotheken Monli zijn ze niet afhankelijk van geldverstrekkers. Daardoor is het mogelijk om objectief te kiezen tussen 32 verschillende geldverstrekkers. Kiezen voor de geldverstrekker waar je het goedkoopst een hypotheek kan afsluiten? Bij Hypotheken Monli worden het overzichtelijk weergeven.
• Persoonlijke hulp: De servicedesk staat altijd klaar om deskundig advies te geven om het proces volledig te kunnen doorlopen.

Hypotheken Monli is een onderdeel van Topicus. Topicus staat bekend als een gerenommeerd IT organisatie met impact. De impact ziet men in de finance-, overheids-, legal-, zorg- en onderwijssector. Binnen de finance-sector heeft Topicus grote en kleine banken en hypotheekadviseurs als klant. Als onderdeel van deze organisatie kan Hypotheken Monli genieten van de ervaring binnen de finance sector en makkelijk koppelingen leggen tussen bewezen systemen.