Kortingscode(s) voor Minder.nl

Info over Minder.nl

Minder.nl is het zakelijke online energieplatform waarop zowel ZZP’ers als MKB’ers het beste energieaanbod kunnen vergelijken en direct in 2 minuten kunnen contracteren.

Met deze oplossing maakt Minder.nl de complexe energiemarkt weer eenvoudig, 100% onafhankelijk en transparant. In slechts 2 minuten heeft jouw bezoeker specifiek op zijn wensen het beste aanbod inzichtelijk. Dit gaat verder dan de scherpste tarieven (prijs). Het platform biedt de zakelijke gebruiker een totaaloverzicht met daarin de contractvoorwaarden plus alle energiekosten. Leveranciers kunnen zich onderscheiden door naast het gevraagde aanbod haar USP’s en aanvullende dienstverlening te positioneren.

Bij Minder.nl is het mogelijk om energiecontracten van alle energieleveranciers onafhankelijk te vergelijken. Je bent dus niet gebonden aan 1 leverancier.
Daarnaast biedt Minder.nl de onderstaande voordelen:
- Het scherpste tarief in de markt
- Hoge vergoedingen
- Zeer goede website met hoge klantwaardering!

Op de vergelijker van Minder.nl zullen leveranciers hun scherpste contractaanbiedingen tonen, die direct via de website zijn af te sluiten. Met Minder.nl is het opvragen van offertes en onderhandelen niet meer nodig. Je vergelijkt het scherpste, 100% onafhankelijke aanbod en stappen zorgeloos over naar een nieuw contract.