Marnix Academie

Helaas geen korting(en) gevonden.

Info over Marnix Academie

De Marnix Academie in Utrecht is de grootste zelfstandige pabo van Midden-Nederland. Op deze hogeschool studeren 1.500 studenten voor leraar basisonderwijs. Na vier jaar staan zij zelfverzekerd voor de klas en weten ze hoe ze het onderwijs kunnen afstemmen op hun leerlingen.

Op de Marnix Academie wordt kleinschalig, praktijkgericht onderwijs aangeboden in een ongedwongen en persoonlijke sfeer. Bij de Marnix Academie is het écht zo dat de docenten hun studenten bij naam kennen. De docenten weten als geen ander hoe het is om voor de klas te staan, want de meesten hebben hun wortels in het basisonderwijs liggen.

Studenten kiezen niet alleen vanwege de kwaliteit voor de Marnix Academie, maar ook omdat zij enthousiast zijn over de persoonlijke sfeer, de kleinschaligheid en omdat alles in het teken staat van onderwijs.

Waarom de Marnix Academie?

- Nu er een lerarentekort aan het ontstaan is en daarmee de baankans toeneemt, is de pabo een goede en zekere keuze voor scholieren en carrièreswitchers.
- De Marnix Academie is ook dit jaar de beste pabo in de provincie Utrecht. (Bron: Keuzegids hbo 2017)
- Bachelorstudenten van de Marnix Academie zijn tevreden over hun studie. Van de voltijdstudenten zou 90% de opleiding aan anderen aanraden. Van de deeltijdstudenten zou zelfs 97% dat doen.(Bron: Nationale Studenten Enquête 2017).
- De Marnix Academie in Utrecht is de grootste zelfstandige pabo van Midden-Nederland.
- Onze deeltijdopleiding heeft dit schooljaar al een groei van 26% en we hebben nog tot september te gaan. De opleiding is dus erg populair.