Kortingscode(s) voor Maascomputers.nl

Info over Maascomputers.nl

Maas Computers specialist in HP High end Refurbished IT apparatuur!

Maas Computers is een leverancier op het gebied van Refurbished en jong gebruikte hardware. Door de jarenlange ervaring in de computermarkt kan het bedrijf meest gangbare producten op de markt zetten. Maas Computers kan zowel op kwaliteit niveau als op prijs niveau concurrerende prijzen aanbieden. Door de continue ontwikkeling welke het bedrijf voert in haar processen, kan men haar klanten maximale service en gemak garanderen.
Wie zijn onze klanten?
Maas Computers richt zich zowel op particulieren, bedrijven en overheidsinstanties. Deze doelgroep wordt bediend rechtstreekst en via de netwerk van wedeverkopers. Maas Computers levert zowel in Europa als buiten Europa. De klanten kunnen zeer gemakkelijk online, snel offertes aanvragen en bestellingen plaatsen.
Welke garanties kunt u bij Maas Computers verwachten.
De refurbished systemen worden bij Maas Computers uitgebreid en procesmatig gecontroleerd.
De systemen voldoen aan alle technische kwaliteit eïssen die u gewend bent bij een nieuwe systeem. De gebruikte systemen hebben vergelijkbare specificaties als een nieuw systeem, maar zijn tot wel 70 procent voordeliger. Bespaar geld, koop een refurbished systeem, Maas Computers garandeert topkwaliteit en een forse besparing.
Voor de zakelijke klanten zijn er de volgende mogelijkheden:
• Accountmanager voor al uw vragen en offerte aanvragen.
• Kopen op rekening voor bepaalde bedrijven.
• Snelle garantie afhandeling.
Voor de consumenten zijn er de volgende mogelijkheden:
• De beste kwaliteit Refurbished (HP) workstation, desktop en notebooks.
• Snelle online service.
• 14 dagen bedenktijd.
• Volledige garantie op alle producten (Garantie minimaal 1 jaar tot 3 jaar op bepaalde modellen!)
Bent u opzoek naar een oplossing voor uw computerpark of heeft u advies nodig voor aanschaf werkstations, neem gerust contact met ons op. Een van onze accountmanagers zullen u voorzien van een vrijblijvende deskundig advies opmaat.