Life is Feudal

Helaas geen korting(en) gevonden.

Info over Life is Feudal

Life is Feudal, een Hardcore Sandbox RPG en MMORPG, speelt zich af in een Realistische Middeleeuwse fictieve wereld. Wat betekent dit precies?

Hardcore

Uitgebreide loot, gratis PvP, vernietiging van de ongeving tijdens gevechten en raids, complex bouw- en crafting-systeem en geen target-combat systeem. Dit zijn slechts enkele functies die ons spel meer hardcore maken dan de vele casual MMORPG.

Sandbox

Sandbox betekent dat ons doel is om een ​​virtuele wereld te ontwerpen, met zijn eigen set mechanieken en regels, waardoor spelers alles doen wat hun fantasie van de wereld verlangt. Net als een echte zandbak; Met wat zand, gereedschap en handen kun je alles doen wat je wil. Je kunt tunnels graven, begraafplaatsen aanleggen, kastelen opbouwen en heuvels opwerpen.

Dit zijn precies dezelfde dingen die u in ons spel kunt doen: u kunt terrein op elk gewenst manier vormen, zoals de grond verhogen, de grond lager maken, het plat maken voor verdere bouwplaatsen, de tunnels graven, zelfs ertsvaten plaatsen en mijnen. U kunt hele ondergrondse steden bouwen, omdat u niet beperkt bent tot de breedte of de hoogte van uw tunnels. U kunt een grote piramide met uw vrienden maken en een doolhof binnenin graven, gewoon voor de lol. De enige beperking is je verbeelding! Bekijk onze pre-alpha video's om deze aspecten van het spel in detail te ervaren.

Realistische-fictieve wereld

Dit betekent dat we geïnspireerd zijn op de middeleeuwse tijdperken (sinds de herfst van Rome tot het kruit in Europa) en deze periode met zo veel mogelijk realisme vertegenwoordigen. Dit is onze focus bij het ontwikkelen van elk aspect van onze games. Aan de andere kant zijn verhalen, raciale archetypes, sommige apparatuur en items fictief. Religie is krachtiger in onze wereld, waardoor sommige gelokaliseerde wonderen verschijnen, of macht geven aan spelers om te teleporteren of hun heilige prive-eigendom te beschermen tegen vandalen. Het is geen historisch simulatie spel met 100% authenticiteit, we zullen ook elf of orcs in het spel hebben. Het is een hybride van de twee, die (waar mogelijk) leunt naar realisme.

Momenteel zit MMO in een gesloten beta-stadium. Dit betekent dat we al veel functionaliteit hebben, maar we hebben nog veel werk te doen.